Close

ZAJEDNIČKO STVARANJE, radionica 5Ritmova s Emiellom Kaufman

24 Lip Novosti
ZAJEDNIČKO STVARANJE, radionica 5Ritmova s Emiellom Kaufman
 

Koristeći se mapom plesa 5 Ritmova, dozvat ćemo svu svoju pažnju u tijelo. Dozvolit ćemo šapatu naših mišića da ga ožive, dopuštajući našim pokretima slobodu izraza, dok putujemo kroz već poznate, kao i nepoznate, tanahne membrane plesa, otkrivajući sva ona suptilna strujanja koja prolaze kroz nas na individualnoj i na kolektivnoj razini, dok zajedno stvaramo dirljivu čipku kreativnosti.

Nekad je postojalo jednostavno poimanje
Da radost iscijeljuje
Od svitanja do sumraka:
“Ptice još pamte ono što mi zaboravismo”.

5 Ritmova utemeljila je Gabrielle Roth, a prakticiraju je tisuće ljudi diljem svijeta. To je filozofija, pogled na život, izvedbena umjetnost i dinamična praksa pokreta utemeljena u načelu koje kaže da će se naša psiha iscijeliti ako pokrenemo tijelo. Pokret je ujedno i lijek i metafora, nadilazi kulturne, jezične i dobne barijere kako bi transformirao patnju u umjetnost, umjetnost u svjesnost i svjesnost u djela.

Emiella Kaufman je diplomirana psihologinja i školovana učiteljica metode 5 Ritmova. Plesati je počela 2005. g. na zapadnoj obali Kanade. Nakon 15 godina boravka u inozemstvu, danas živi u Izraelu. Vjeruje da je ples dragocjeno sredstvo koje nam pomaže da se uravnotežimo kroz i u pokretu. Izrazito je raduje prilika da zapleše osobno s vama.

 

Iskustvo polaznice:

“Moje iskustvo Emijeline radionice nije iskustvo učenja, već “putovanja”. Prostor koji Emiella stvara i održava, omogućuje mojoj duši da pleše i da “bude isplesana”, da ono nesvjesno postane svjesno, i da se osjećam sigurnom u trenucima predaje svemu onome što iz mene izranja. Svako iskustvo je ovdje dobrodošlo. Na kraju plesa, ja sam mirna, utješena, povezana sa sobom, i radosna!“  Gale Sofia

INFO I PRIJAVE:

Mjesto: Viškovo (točna lokacija po prijavi)

Vrijeme: Nedjelja, 05.07. 2015., od 10 do 17 h

Cijena: Puna cijena je 320 kn. Ako se prijavite do 01.07. (nepovratni depozit 50 kn) cijena radionice je 250 kn.
Radna cijena je 150 kn. Trebamo 2 osobe za radni tim.

Osiguran je prijevod na hrvatski jezik.

Više info možete dobiti na 091 392 5545 i info@movementherapy5r.com.hr

Radionica je otvorena za sve! Prijašnje iskustvo nije potrebno! Dobrodošli!