Close

Tko sam

Sandra Karabaić, prof. 

Diplomirala sam na Edukacijsko-ehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Po struci sam profesor socijalni pedagog. Imam višegodišnje iskustvo u radu s djecom i adolescentima s teškoćama u razvoju, poremećajima u ponašanju i duševnim poremećajima. Kao socijalni pedagog radila sam u vrtiću, Domu za odgoj djece i mladih te školi u Psihijatrijskoj bolnici. Osjećam posebnu zahvalnost što imam priliku raditi s djecom i mladima.

Potreba da bolje upoznam sebe odvela me na desetogodišnju edukaciju iz Integrativne psihoterapije. Nakon što sam dobila Europski certifikat započela sam samostalno raditi kao psihoterapeut s odraslima. Veselim se svakom susretu i ponosna sam na svaki odnos koji smo uspjeli izgraditi zajedno.

Duboko vjerujem u povezanost uma i tijela. Jednogodišnji trening iz (5 Ritmova) Terapije pokretom završila sam kod Andree Juhan u Švicarskoj. To je za mene bio prirodni put nakon dugogodišnje plesne prakse 5 Ritmova u Europi i USA. Ples je moja strast.

Završila sam dvije godine edukacije iz Psihoterapije pokretom i plesom, čiji su nositelji i predavači članovi Europske udruge terapeuta pokretom i plesom (EADMT). Imam šestogodišnje iskustvo u vođenju radionica i grupa plesne psihoterapije u Hrvatskoj i Sloveniji. Radionice u Rijeci prerastaju u internacionalne.

U neprekidnoj sam individualnoj i grupnoj superviziji i edukaciji. Članica sam mnogih strukovnih udruga, hrvatskih i europskih.

________________________________