Close

TIJELO U POKRETU raste i transformira se od jeseni!

03 Srp Novosti
TIJELO U POKRETU raste i transformira se od jeseni!
 

“Ljudska sposobnost da se kreće je najvjerojatnije važnija za njegovu sliku o sebi od bilo čega drugoga.” M. Feldenkrais

 

Ovaj program na tjednoj bazi započeo je u vidu otvorenih radionica petkom, da bi u prošloj sezoni prerastao u 6-tjedne tematske cikluse srijedom, a od jeseni  postaje zatvorenom grupom u trajanju od tri mjeseca.

Grupa je resurs za empatiju, prijateljstvo, podršku, primanje i davanje. U ovom radu zaranjamo duboko ispod površine svakodnevnog života, na mjesto gdje susrećemo sebe i druge na vrlo stvarnoj razini. Grupa nas u tom procesu drži, poput majke. I podržava nas da napravimo korak dalje. Jer grupa je zapravo svemir u malom. Način na koji jesmo prisutni u grupi sličan je načinu na koji smo prisutni u svijetu.

Raditi ćemo s onim što je “ovdje i sada” životno važno, umjesto tema pripremljenih unaprijed. Pokrećući tijelo kroz Val, sami i s drugima, tražiti ćemo odgovore na pitanja:Tko sam? Odakle dolazim? Koja je moja životna priča? Što želim/trebam/volim u životu? Što me čini sretnom/tužnom osobom? Kako se nosim s nesigurnošću, gubitkom, krivnjom i sramom? Koji dijelovi mene su konfuzni, zaglavljeni ili izgubljeni? Kako imati bolje odnose? Kako voljeti sebe i druge? Što imam za dati svijetu?

INFORMACIJE:
Mjesto: Rijeka, Milana Butkovića 2
Trajanje: Od 21.09. do 21.12.2011.g.
Vrijeme: Srijedom od 18 do 21h
Preduvjet: Prethodno sudjelovanje na radionicama.
Grupa ima ograničen broj članova od 10 do 12.
Prijave su obavezne. Rok za prijavu: 14. rujna 2011., 12 h. Prijavnicu ispunite ovdje.

Uvjeti otkazivanja: Rok za otkazivanje je jedan tjedan prije početka grupe (14. rujna 2011. godine u 12 sati, pozivom na mobitel 091 980 1700). U tom slučaju Vaše će se mjesto osloboditi i bit će ponuđeno nekom drugom te niste obavezni platiti cijenu grupe. Ukoliko otkažete u tijeku programa obavezni ste platiti 40% od preostalog iznosa.