Close

Sretna nova godina!

01 Sij Novosti
Sretna nova godina!
 

Godina 2012. je za nas bila radna i puna promjena.

Četiri programa su se održavala u tri grada: Rijeci, Opatiji i Zagrebu. Dogodilo se i  još nekoliko radionica na kojima je gostovao Alex Croce, sa svojim čudesnim instrumentima.

U srpnju smo snimali kratki film o Terapiji pokretom i plesom. Očekujemo svečanu premijeru, vrlo uskoro!

Na jesen smo riječki program preselili u novu dvoranu na Marinićima, jer je naša stara dvorana iz centra grada stradala u poplavi.

Naša draga organizatorica Aleksandra, koja je držala sva 4 kantuna organizacije, preselila se u Englesku. Dio njezinih (brojnih) poslova preuzeli su Sanja i Saša, a Newsletter nam još uvijek šalje Aleksandra (mah-mah!).

Gabrielle Roth, osnivačica metode 5Ritmova napustila je zemlju u listopadu. Njezin rad je toliko jako utjecao na ono što jesam i način na koji radim. I događa se to svaki put kad zakoračim na plesni pod. Kao plesačica i kao terapeutkinja.

Želim od srca zahvaliti svima koji ste bili dio našeg programa. Uvijek sam ponovno ganuta voljom, prisutnošću i ljepotom kojom zrači svaki korak plesa kojem svjedočim, iz tjedna u tjedan. Osjećam se vrlo privilegiranom osobom raditi posao koji volim.

Neka 2013. godina bude godina velikih prilika za nova učenja, rast i nove mogućnosti! Veselim se starim i novim susretima.

U plesu,

Sandra