Close

Radionica: Ples s tugom

04 Svi Novosti
Radionica: Ples s tugom
 

“Ne možemo se zaštiti od tuge bez da se zaštitimo od radosti.”

J.S.Foer

Izgubili ste omiljene tenisice, san, iluziju, smisao, volju, entuzijazam, fokus, mačku, posao, dom, prijatelja, bliske osobe…?

Očekivanja i razočaranja, kao i gubici i tuga dio su života. Nakon svakog gubitka ostaje praznina. S njom se nosimo na različite načine: negiramo, potiskujemo, uljepšavamo, idemo dalje, popunjavamo je stvarima, odnosima, ovisnostima…

Sigurna sam da ovo nije lagana tema i baš zbog toga vas posebno pozivam da si damo priliku istražiti gubitak, tugu i žalovanje kroz tijelo i um, povezano.

 Posebno mi se čini važno baš sada vježbati Kaos, u vrijeme velikih promjena na globalnoj razini. Ritam Kaos nas uči kako plesati  između predvidljivosti i nepredvidljivosti, kontrole i spontanosti, kako se nositi sa šokom i nevjericom, kako prihvatiti da ne možemo kontrolirati: svoje tijelo, emocije, odnose, djecu, roditelje, prirodu, ratove u svijetu. Kaos nas posebno uči kako otpustiti…

Ova je radionica istinski blagoslov jer imamo rijetku priliku raditi s živom glazbom udaraljki i drugih instrumenata talijanskog glazbenika Alexa Croce. Alexovi instrumenti susreću i podržavaju Kaos na intuitivnoj,  uzemljenoj i moćnoj razini.

INFO:

Vrijeme: Nedjelja, 2. lipnja od 17 do 20.30h

Mjesto: Molekula (bivša zgrada Ivex-a), Delta 5, Rijeka

Grupa ima ograničeni broj članova.

Prijave su obavezne.  Prijavite se ovdje.