Close

Općenito

 

OTVORENI SATOVI su dvosatne radionice koje se povremeno održavaju za nove sudionike, besplatne su ili imaju simboličnu cijenu.

RADIONICE su uvijek tematske i mogu trajati do 4 sata.  Otvorene su za nove članove. Sudionici se prijavljuju prijavnicom i njihov je broj ograničen.

GRUPE su kontinuirani programi s ciljem dubljeg terapijskog rada. Imaju do 12 članova. Grupe su zatvorene što znači da su od početka do kraja prisutni uvijek isti sudionici. Prije uključivanja, članovi grupe prolaze inicijalni razgovor nakon kojeg se prijavljuju prijavnicom i potpisuju ugovor kojim su regulirana osnovna pravila rada grupe.

Tjedne grupe idu jednom tjedno u trajanju od dva ili tri sata tijekom 12 tjedana ( Tijelo u pokretu, Welldance, Ženski arhetipovi). Mjesečne grupe idu jednom mjesečno, obično subotom u trajanju od 7 sati kroz 5 ili 6 mjeseci (Body parts, Moj život u 5 slika, Ženski arhetipovi).

INDIVIDUALNE SEANSE su susreti terapeuta i klijenta, jednom tjedno. Seansa traje 60min.  Nakon inicijalnog razgovora rade se 3 probne seanse nakon čega se dogovara trajanje, tema tj. problem i cilj terapijskog odnosa.

SEANSE ZA PAROVE su susreti terapeuta s parom, jednom tjedno.