Close

KORAK U NEPOZNATO – novogodišnji retreat

03 Pro Novosti
KORAK U NEPOZNATO – novogodišnji retreat
 

Nedjelja, 1. siječnja 2012. od 17 do 20.30

Ovo je vrijeme za bivanje s onima s kojima smo u prošloj godini podijelili istinske trenutke, kao i za nove susrete. I više od svega, ovo je vrijeme za bivanje sa sobom. Vrijeme za traženje unutrašnjeg kompasa i podešavanje vlastitog barometra.

Na ovom ćemo mjestu još jednom stati, promotriti, disati, biti, osjećati, plesati, otpustiti, osloboditi, otključati, razvezati, otpetljati, očistiti i iz tog praznog prostora pozvati nova iskustva u novoj godini. Materijalizirati ćemo ih bojama, papirima, vrpcama, ctrežima, fotografijama, otiscima, riječima i rečenicama.

Nezaboravno je iskustvo na ovom putovanju imati podršku živih instrumenata! Sretni smo što će s nama i ove godine biti Alex Croce, talijanski glazbenik koji nam donosi mnoštvo egzotičnih instrumenata i ovo putovanje čini posebnim.

Pridružite nam se i dovedite prijatelje i partnere!

Feedback:

“Kako je meni bio prvi put, potpuno sam iznenađena i oduševljena zatečenim, nekako mi se činilo u zadnje vrijeme da na ovom mom svijetu u kojem živim- više i nema novih stvari koje mogu istraživati ( a znala sam da ih ima, dok si živ, na svijetu postoje neistraženi odjeljci samo nam nisu ili dostupni ili vidljivi). Hvala na tome.  Bubnjevi a bogami i bubnjar – izvrsni. Sve je bilo super.” T.

“Ples uz bubnjeve mi je bilo nezaboravno iskusvo,a energiju koju sam osjetila je probudila u meni neku iskonsku u meni skrivenu snagu za koju sam naslućivala ali zapravo nisam znala da postoji.Ta snaga je skrivena u meni čučala cijeli moj život i trebalo je nešto takvo da je izvuće na površinu te da barem na trenutak postanem svijesna što ima u meni,a šta ja dozvoljavam da izađe na površinu.Shvatila sam da imam snage za puno energičnije stvari u životu,a ja životarim uljuljkana u bezličnu svakovdevnicu i kroz život prolazim na minimumu emocija i energije.Želim svakodnevni život proživjeti sa strašću i snagom koju sam osjetila u trenucima plesa uz bubnjeve.Ta rečenica je postala moja mantra za ovu godinu pa ako uspijem i dijelić toga ostvariti smatrat ću se sretnom osobom.Sve mi je bilo super(osobito mi se svidio kolaž) i jedva čekam da nastavimo s našom radionicom i da napokon skinem maske koje mi više uopće ne pristaju.Želim da me ljudi napokon vide onakvu kakva jesam,a ne s maskama koje nagrđuju moju snažnu i istinski iskrenu unutrašnju bit”. A.


Info i prijave:
Mjesto: po prijavi.
Prijave su obavezne.
Za prijavu kliknite ovdje.