Close

Body parts – Stopala i noge

04 Velj Novosti
Body parts – Stopala i noge
 

RIJEKA, 12. 02. 2011. od 11 do 18 sati

Ovo je prva od pet radionica u ciklusu Body parts. Ovdje su stopala i noge dijelovi tijela koji se koriste kao prolazi za razumijevanje emocionalnih i psihičkih procesa. Radeći na fizičkoj, simboličkoj i metaforičkoj razini postaju vidljivi unutrašnji sukobi, traume,  životni obrasci, odnosi, emocije, misli i vjerovanja.

Na ovoj ćemo radionici tražiti odgovore na pitanja:  Osjećam li se povezan/a sa zemljom? Gdje je moje mjesto u svijetu? Imam li cilj? Što kada moram promijeniti smjer u životu? Što me zaustavlja, a što me pokreće? Mogu/smijem li uzeti prostor za sebe? Što će se dogoditi ako se pokažem?

Slušati ćemo što nam govore stopala i noge, koje nas lekcije uče, istraživati ćemo u kakvom su odnosu s drugim dijelovima tijela i što se događa kada sretnu druga stopala – kroz pokret, ples, crtež, glas, pisanje i fizički kontakt.

Važan dio ovoga rada je grupni proces u kojem jedni druge zrcalimo, svjedočimo, dijelimo iskustva, identificiramo se i učimo biti sami i dio zajednice u isto vrijeme.

Rad se odvija u maloj terapijskoj grupi.

Cijena: Rane prijave do ponedjeljka 7.02. u podne. Prijavite li se za cijeli ciklus cijena je 1000kn.