Close

Body parts: Kralješnica, ramena i rebra

28 Ožu Novosti
Body parts: Kralješnica, ramena i rebra
 

Ovo je treća u nizu Body parts radionica i još uvijek ima mjesta za nove znatiželjnike. Pozivamo vas da u maloj grupi istražite kroz dah, pokret, ples, kreativno izražavanje, glas i glazbu živih afričkih bubnjeva nešto od ovoga, i još puno više:

Koja vjerovanja o meni odražava stav mojega tijela? Koliko sam fleksibilna osoba? Koliko sam sposobna sagnuti se? Kako dišem i kako želim disati? Što oslobađam s dahom? Što otvara moje srce, a što ga zatvara? Što iz prošlosti nosim na leđima? Koji dio sebe ne želim vidjeti? Koja iskustva i emocije pohranjujem u ramena?

Posebno smo sretni što će dio ove radionice biti naš talijanski prijatelj Alex Croce, perkusionista koji je već sedamnaest godina posvećen proučavanju afričkih tradicionalnih ritmova zapadnog djela kontinenta. Svoju tehniku sviranja usavršio je učeći od najboljih, svjetski poznatih učitelja. Svira na tipičnim afričkim instrumentima kao što su Djembe, KenkenSangban i Doum Doum, istovremeno obogaćujući svoj muzički izričaj instrumentima iz drugih krajeva svijeta. Darabuka, Talkindrum, Bongos, činele, gong, zvečke i zvončići dio su njegove glazbene prtljage.

Info:

Subota, 09. travnja 2011. od 11h do 18h..Prijavnicu zatražite na info@movementherapy5r.com.hr ili 091 980 1700 radim danom od 12 do 18h.

O radionici “Uhvati ritam” s Alexom koja će se održati 30.04.2011.g. na ovim stranicama čitajte uskoro. Više info na Fejs stranici Terapija pokretom i plesom.