Close

Bliskost i sloboda, vikend radionica na Linden Tree Reatreat & Ranchu

14 Sij Novosti
Bliskost i sloboda, vikend radionica na Linden Tree Reatreat & Ranchu
 

Jako sam uzbuđena što imam priliku pozvati Vas na ovo jedinstveno, divlje, duhovno i magično plesno-terapijsko putovanje.

Obožavam putovati. Da bih se mogla vratiti, svako malo moram otići. Uvijek se vraćam pomalo umorna, ali ispunjena, svoja, bliska, autentična. Ponekad vratim otuđene dijelove sebe, ponekad otkrijem novu sebe. Tijekom susreta s novim mjestima, ljudima, prirodom i životinjama odvija se razmjena energije i bliskost koja u svakodnevnom životu nije moguća.

Shvatila sam da putujem, plešem, pišem, stvaram ne zbog zabave ni postignuća nego da bih bila bliža sebi, intimna, autentična. Vodi me glad za sobom.

Iznutra, znojit ćemo svoju čežnju za onim što jesmo, što smo nekada bili i u bespućima civilizacije izgubili. Ples je tu da nas gurne prema rubu, izvan zone komfora, umjesto poznatog filma koji se ponavlja beskonačno. Ples je tu i da nas oljušti, oslobodi, raspetlja čvorove i pokaže nam našu bit. Jedino tako možemo biti bliski  sa sobom. Ples je tu kako bismo mogli postati iskrenija, kreativna, fleksibilna, živa bića. I tako biti bliskiji s drugima.

Izvana, ovo putovanje se održava u divljini Velebita, na ranču izgrađen0m na premisi duhovnosti. To je pitomo mjesto usred šume s čudnovatim kućicama, starim kolibama, indijanskim tipijima, šatorima na stablu i konjima. Održava je zajednica ljudi koja ovdje živi da bi radila.

„Bliskost s konjem nikad ne dolazi iz želje za bliskošću.
Bliskost s konjem dolazi jedino iz bliskosti sa sobom samim“.
Klaus Ferdinand Hempfling

INFORMACIJA I PRIJAVE:

MJESTO:

Linden Tree Retreat & Ranch, Velika Plana, Velika Plana 3 (https://www.lindenretreat.hr/)

TERMIN:

Vikend 22. do 24. lipnja 2018. godine (ponedjeljak 25. lipnja 2018. godine je neradni dan!).

OKVIRNI RASPORED:

Petak (19:00 do 22:00)

Subota (10:00 do 22:00 s pauzom za ručak od cca 2 sata i organiziranim jahanjem)

Nedjelja (10:00 do 17:00 s pauzom za ručak)

CIJENA:

500 kn (plaćanje na radionici).

PRIJAVA:

Prijavnicu ispunite ovdje. Prijave se primaju do popunjenja grupe. Grupa ima ograničeni broj članova.

Za sve dodatne informacije vezano uz radionicu kontaktirajte nas na 091/251 3748 ili info@movementherapy5r.com.hr.

Web:

www.movementherapy5r.com.hr

www.psihoterapija-rijeka.com

SMJEŠTAJ:

Ova radionica je rezidencijalna, što znači da vam je ponuđena mogućnost smještaja u prekrasnom okruženju Linden Tree Retreat & Rancha. Možete birati između:

1.   Tree tents. Svaki šator može smjestiti dvije osobe. Šatori su opremljeni krevetima s posteljinom i ručnicima. Šatori su postavljeni na platformama na visini jednog do četiri metra. Sa zemlje se penje na platforme kombinacijom stepenica i mostova. Kupaonice su zajedničke: na svaka 2 šatora ide po jedna kupaonica s tušem i lavaboom i WC.

Cijena noćenja s doručkom je 300 kn/dan po osobi.

2.   Dvokrevetnih soba s vlastitom kupaonicom. Sobe su opremljene bračnim krevetom.  Osigurani su posteljina i ručnici, kučni ogrtači i papuče. Cijena noćenja s doručkom je 380 kn/dan po osobi.

REZERVACIJA SMJEŠTAJA:

Za potvrdu rezervacije potrebna je uplata depozita. Depozit iznosi 50% iznosa smještaja. Rok za uplatu depozita je sedam dana nakon rezervacije.

TERENSKO JAHANJE:

Dvosatno jahanje je najkraći program jahanja na Lindenu s kojim možete započeti svoju avanturu. Ovaj živopisni program jahanja vodit će vas kroz dolinu sa predivnim vidicima, potocima, klancima i prostranstvom zelenih livada.  Jahanje je prilagođeno (potpunim) početnicima. Nije obavezno. Cijena je 350 kn i plaća se na recepciji Ranča. Za jahanje je potrebno ispuniti upitnik i poslati ga na e-mail booking@lindenretreat.com.

RUČAK I/ILI VEČERA:

Hrana na Lindenu poznata je kao “hrana za dušu” i hrana koja je “kuhana s ljubavlju”. Linden jelovnik je uzbudljiva fuzija ličkih i mediteranskih jela s internacionalnim štihom. Svi specijaliteti su svježe pripremljeni uz korištenje najboljih sastojaka. Dnevni meni, koji nudi opcije za vegetarijance i za vegane, prati sezonsku ponudu dostupnu u okruženju Ranča i lokalnoj zajednici. Cijena obroka u više slijedova je 130 kn. Rok za naručivanje obroka je do 16. lipnja 2018. na info@movementherapy5r.com.hr. Plaćanje je na recepciji Ranča.

KAKO DO RANČA?

https://www.lindenretreat.hr/kontakt/

Javite se ako nudite ili trebate prijevoz. Ostavite dovoljno vremena za organizaciju kako bi imali vremena i mogućnosti povezati Vas.

Za sve dodatne informacije u vezi smještaja i obroka nazovite 053/685 616 (Linden rezervacije, opcija 1) ili pišite na booking@lindenretreat.com.

Web:
https://www.lindenretreat.com/