Close

Tijelo u pokretu: Ritmovi kao lijek

28 Ožu Novosti
Tijelo u pokretu: Ritmovi kao lijek
 

Pokret je život. Dah je ključ. Glazba je katalizator. Prostor je metafora. Grupa je podrška.
Ritmovi su tečni, staccato, kaos, lirski i duboka tišina.

Ritmovi nas povezuju sa svime što je važno u životu: s otkucajima vlastitog srca, dahom i pokretom. Povezuju nas s otkucajima srca  ljudi oko nas – u terapijskom radu zato dodajemo grupnu dinamiku i grupni proces.

U posljednjem ciklusu radionica ove sezone prisjetite se ili otkrijte, koju ljekovitost svaki od 5Ritmova ima za vas? Koji je Ritam trenutno u vašem životu najveći učitelj? S kojim se Ritmom ljubite, kojeg volite, a s kojim se borite? Koji je od njih izazov, a koji napor? Koje učenje Ritmova možete primjeniti već sutra u svakodnevnom životu? Kojeg ritma trebate više, a kojeg manje – u kojim situacijama?

Za one kojima su Ritmovi ustaljena praksa ova tema pruža mogućnost svojevrsne integracije. Za one kojima je ovo novi korak u životu, to je početak putovanja čudesnim teritorijem s neograničenim brojem mogućnosti. Sigurno je da ćemo se svi u jednom trenutku Vala – sresti!

Info i prijave:

Vrijeme: 20., 27. travnja, 04., 11., 18., 25. svibnja 2011. g. od 18 do 21h (srijeda)
Mjesto: Točnu adresu u centru Rijeke dobit ćete po prijavi.
Prijavnicu možete zatražiti prije ili nakon prve radionice. Prva je radionica otvorena za sve, nakon čega se grupa zatvara za nove članove.
Grupa ima ograničen broj članova. Prijavnicu možete zatražiti na info@movementherapy5r.com.hr ili 091 980 1700 radnim danom od 12 do 18h.