Close

Povratak u nepoznato, ciklus radionica

19 Ožu Novosti
Povratak u nepoznato, ciklus radionica
 

Moram otići, da bih se ponovno vratila.

Zvuči poznato?
Dođe li vam nekad da otputujete bez nekog posebnog razloga? Spakirate tri osnovne stvari, sjednete u prvo prijevozno sredstvo koje naiđe i otputujete u nepoznato? Probudite li se ponekad s neutaživom željom u trbuhu da nešto promijenite, a onda već do doručka upadnete u ustaljenu rutinu? Žudite li da se izgubite i ponovno nađete? Da se utopite u gomili stranaca koji pričaju nepoznatim jezikom? Samo sjedite i gledate u daljinu, penjete se na visoku planinu, trčite kroz vodu, zamišljate kako galopirate kroz pustinju? Odmorite se od sebe, riječi, ljudi, svijeta…

Vodim vas na putovanje. Prijevozno sredstvo je tijelo. Jezik je pokret. Leteći tepih je glazba. Mapa su Ritmovi: Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina. Alati su: kreativna terapija, somatska psihoterapija, grupni proces.

Sigurno je jedino odakle krećemo. Neizvjesno je gdje ćemo završiti. Jamčim dobru zabavu i mrdanje svih dijelova tijela. Ukrcavanje počinje! Što manje prtljage, to bolje!

Obavezno ponijeti: znatiželju, volju da se pojavite unatoč otporu, strahu i sramu. Dobrodošli ste u bilo kojem obliku i stanju. Od plinovitog do krutog. Od oblačnog do užarenog. Od slomljenog do nabrijanog.

Informacije i prijave:
Mjesto: Juraši, Viškovo (detaljne upute kako do dvorane dobit ćete nakon prijave)
Vrijeme: Utorkom od 11. travnja do 16. svibnja 2017. godine
Trajanje: Od 18:30 do 21:00
Cijena: 600 kn (nepovratni depozit 75 kn); cijena prve radionice 100 kn za one koji žele samo probati (nepovratni depozit 75 kn)
Prva radionica je otvorena. Nakon nje se grupa zatvara za nove članove. Grupa ima ograničeni broj članova.


Prijave se primaju do petka, 7. travnja 2017.  godine. Prijava je važeća samo uz prethodno uplaćen depozit.
___________________________
Info za uplatu depozita:
Centar za psihoterapiju i savjetovanje Vali
Janeza Trdine 7
51000 Rijeka
IBAN HR2124020061100572999
Svrha uplate: Radionica

Više o Terapiji pokretom i plesom, voditeljici   i refleksiji suidonika.