Close

Plesni Lab – Otvorene radionice

09 Stu Novosti
Plesni Lab – Otvorene radionice
 

U studenom i prosincu nudim dva jedinstvena i otvorena plesna laboratorija za svakoga.

Ples je ponekad samo način da probudimo svoje mišiće, da se dobro oznojimo, razveselimo, oslobodimo tijelo stresa i podignemo energiju. Ponekad je duboka duhovna praksa, istinski susret sa svojim pravim Ja, ili nečim još većim od nas samih, u što smo uronjeni. Obje su opcije neprocjenjive.

Međutim, između dvije krajnosti nalazi se bezbroj nijansi, i ne samo sive boje. Što god da očekujete, dobit ćete i točno to i još puno više, staro i novo, nepredviljivo… Al više od svega, stvarno iskustvo svojeg postojanja, osjećaja, misli i raznih drugih vidljivih i nevidljivih niti od kojih smo sazdani.

Ove su radionice otvorene za sve. Prethodno plesno iskustvo nije potrebno. Kretati ćemo se bez zadanih koraka, forme i koreografije. Sve što trebate je tijelo, dah i dobra volja.

Iskustvo koje iznojimo tijekom radionice, imat ćemo priliku zrcaliti pred grupom i vidjeti kako nas drugi reflektiraju, te što izazivaju u nama. Ova je radionica zaista višeslojno iskustvo, a svatko uzima za sebe točno onoliko koliko želi i spreman je uzeti.

INFO:
Mjesto: Juraši, Viškovo (točna adresa i upute nakon prijave)
Vrijeme: Srijeda, 18.11. i 09.12. od 18.30 do 20.30h
Cijena: 75 kn