Close

LJUTNJA – radionica s Alexom Croceom 9. lipnja u Rijeci!

16 Svi Novosti
LJUTNJA – radionica s Alexom Croceom 9. lipnja u Rijeci!
 

“Ako vam je kuća u plamenu, prva stvar koju ćete napraviti je ugasiti požar, a ne trčati prema osobi za koju vjerujete da je zapalila kuću. Ako ipak otrčite do nje, dok se budete obračunavali, vaša će kuća izgorjeti…. Kad ste ljuti, ako pokušavate ostati u interakciji s osobom na koju ste ljuti, ponašate se isto kao onaj tko trči dok mu kuća nestaje u plamenu.” T. N. Hanh

 

Za koga je radionica?

Za one koji žele pretvoriti ljutnju u vatru za kuhanje, a ne u vatru za spaljivanje.
Za sve koji žele naučiti kako energiju ljutnje iskoristiti kao kreativnu silu.
Za one koji žele napraviti godišnje čišćenje ljutnje iz tijela i srca.

 

Što ćemo raditi?

Disati, kretati se i plesati na glazbu živih instrumenata koju nam i ovaj put donosi Alex Croce.

 

O Alexu:

Alex Croce, talijanski perkusionista, prije gotovo dva desetljeća posvetio se proučavanju tradicionalnih afričkih ritmova Bambara i Malinke, rasprostranjenih u zapadnom dijelu afričkog kontinenta. Svoju tehniku sviranja usavršio je učeći od najboljih, svjetski poznatih učitelja. Svira na tipičnim, tradicionalnim afričkim instrumentima kao što su Djembe, KenkenSangban i Doum Doum, istovremeno obogaćujući svoj muzički izričaj instrumentima iz drugih krajeva svijeta. Congas, Darabuka, Talkindrum, Bongos, činele, gong, zvečke, zvončići dio su njegove glazbene prtljage.

 

Refleksija s prethodnih radionica:

“Kako je meni bio prvi put, potpuno sam iznenađena i oduševljena zatečenim, nekako mi se činilo u zadnje vrijeme da na ovom mom svijetu u kojem živim – više i nema novih stvari koje mogu istraživati (a znala sam da ih ima, dok si živ, na svijetu postoje neistraženi odjeljci samo nam nisu ili dostupni ili vidljivi). Hvala na tome. Bubnjevi a bogami i bubnjar – izvrsni. Sve je bilo super.” T.

 

Info i prijave:

Datum: 9. lipnja 2012.
Vrijeme: 11 – 14 h

Prijave su obavezne. Prijavnicu ispunite ovdje.

Za dodatne informacije javite nam se mailom na info@movementherapy5r.com.hr ili na 098 949 0845 (Aleksandra, radnim danom od 12 do 18h).